Van Rooy Mechelen naaimachines
 
menu  
menu Home
Producten
Naaimachines
Overlocks en Coverlocks
Borduurmachines
Strijkapparatuur
Randapparatuur
Promoties
Workshops & Cursussen
Naaitips
Contact & Route
Bestel online

nieuws   Brother PR 1000

Wij zijn exclusieve verdeler van de Brother PR 1000. Deze professionele borduurmachine is een uitzonderlijk hoogstaand staaltje van techniek en kwaliteit. Kom snel naar onze winkel en ontdek alles over dit borduurmachinewonder.
Naaimachine
Home / Producten / Borduurmachines / Pfaff
 

Pfaff borduurmachines

Pfaff

Houdt u van borduren? Bent u creatief en constant bezig met het bedenken van nieuwe ideëen? Wilt u deze ideëen snel en eenvoudig werkelijkheid laten worden? Dan vindt u bij Pfaff de ideale naai-en borduurmachine.
Onbegrensde creatieve mogelijkheden, superieur design en zo gemakkelijk in het gebruik!  Een nieuwe wereld vol met creatieve ideëen gaat voor u open.

Ontdek onze Pfaff borduurmachines


leverbaar: de Pfaff Creative Vision.

de meest geavanceerde naai- en borduurmachine ter wereld

Deze nieuwe ultramoderne machine biedt u:

Precisie:
de onderscheidende IDT-functie zorgt voor absoluut gelijkmatig stoftransport vanaf de boven- en onderkant, terwijl de 'precise positioning' de nauwkeurigste manier is om grote borduurmotieven met elkaar te verbinden.

Helderheid:
met de verstelbare LED-verlichting kan de werkruimte perfect worden verlicht zonder enige schaduw. Op het schitterende Pfaff HD kleuren-touchscreen worden de motieven, vormen en kleuren in 3D weergegeven.

Ruimte:
door het grootste borduurgebied dat er op de markt is (tot 360 x 350 mm ), de langste vrije arm en de meeste ruimte aan de rechterkant van de naald ( 250 mm ), kunnen de grootste borduurmotieven worden gemaakt en zijn naaiprojecten met enorme hoeveelheden stof geen enkel probleem

De Creative Vision biedt u meer unieke functies dan alle ander naaimachines; de machine heeft een intuïtief navigatiemenu waarmee u snel en eenvoudig kunt werken. De stylus maakt het extra simpel om de meest gecompliceerde boruurmotieven nauwkeurig te ontwerpen. Via de USB-poort en de USB-stick kunnen de motieven worden overgebracht van pc of internet.

Deze geavanceerde functies en de uitgebreide selectie van hoogwaardige 9 mm-steken zullen u op nieuwe ideeën brengen.

 

Terug naar boven

 
 
SingerBerninaBrotherPfaffHusqvarna